Αστυνομικός σταματά αυτοκίνητο για υπερβολική ταχύτητα, αποφασίζει να βοηθήσει τον οδηγό όταν ακούει την ιστορία του

Όταν η αστυνομία δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Όταν ο νεαρός Mark Ross έμαθε πως η έφηβη αδερφή του είναι νεκρή, θέλησε να βρεθεί δίπλα στην μητέρα του το συντομότερο δυνατό, όμως υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα: ο Mark δεν είχε αμάξι. Έπεισε λοιπόν κάποιον που ξέρει να οδηγεί να τον βοηθήσει και βρέθηκε στο αμάξι του άγνωστου στην Indiana. Όπως έγραψε ο Ross στο Facebook πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα από το Ohio προς το Detroit, όταν είδαν φώτα να ανάβουν πίσω τους.

Τελικά ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη καθώς υπήρχε ένταλμα για αυτόν και ο Mark βρέθηκε και πάλι χωρίς μέσο. Όταν άρχισε να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση, ο λοχίας David Robison άκουσε την ιστορία και υποσχέθηκε να τον βοηθήσει.

«Κατάλαβε την ειλικρινή στενοχώρια μου και προσφέρθηκε να με πάρει μαζί του στα επόμενα 100 μίλια μιας και θα ρυμουλκούσε το αμάξι. Όλοι ξέρουν πόσο αντιπαθώ τους αστυνομικούς αλλά του είμαι ευγνώμων, μου έδωσε ελπίδα.»

Ο Robison κράτησε τον λόγο του και τελικά πήγε τον Ross σε ένα καφέ όπου συναντήθηκε με τον ξάδερφο του και υποσχέθηκε πως θα παραβρεθεί και στην κηδεία. Ναι, όπως φαντάζεσαι μετά από όλα αυτά η οικογένεια του είναι ευγνώμων.

The Αστυνομικός σταματά αυτοκίνητο για υπερβολική ταχύτητα, αποφασίζει να βοηθήσει τον οδηγό όταν ακούει την ιστορία του RISE.

Πηγή