Νέος χωρισμός – βόμβα στο Hollywood μετά από 11 χρόνια

%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9-810x397.jpg

ζευγαρι Νέος χωρισμός – βόμβα στο Hollywood μετά από 11 χρόνια Νέος χωρισμός – βόμβα στο Hollywood μετά από 11 χρόνια

Ένας ακόμα χωρισμός έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί το Hollywood. Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Η Naomi Watts και ο Liev Schreiber ανακοίνωσαν πως δεν είναι πια μαζί και το έκαναν επίσημα.

 

“Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε ως οικογένεια είναι να χωρίσουμε ως ζευγάρι”, δήλωσαν οι δύο ηθοποιοί ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική την απόφασή τους και τους δύο γιους τους. Τον 8 ετών Alexander Sasha και τον ένα χρόνο μικρότερο Samuel Kai.

Νέος χωρισμός – βόμβα στο Hollywood μετά από 11 χρόνια Νέος χωρισμός – βόμβα στο Hollywood μετά από 11 χρόνια LIEV Schreiber

Προτεραιότητά τους παραμένουν άλλωστε είναι τα παιδιά τους και η 47χρονη Naomi και ο 48χρονος Liev ήταν πάντα από τα ζευγάρια που κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην οικογενειακή τους ζωή. Παρόλο που δεν είχαν παντρευτεί η ζωή τους έμοιαζε να είναι απόλυτα ευτυχισμένη.

“Με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση της σχέσης μας”, συμπλήρωσαν στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή